Thursday, December 11, 2008

Top 20 programming language

Lawat melawat dunia jaringan internet maka aku terjumpalah satu laman yang menunjukkan statistic programming language yang paling popular atau paling banyak digunakan la sekarang. Menarik..



Nak nampak lebih besar kepada yang ada masalah rabun tu, bolehlah klik kat gambar atau pergi jer kat laman web asal satistic ni pada link yang aku sertakan di bawah. Di situ lagi banyak yang diceritakan.. hehe

TIOBE
Reaksi

1 comment:

  1. kpit.. bila ko nak blajar bhasa Ruby tu? mcam best je bunyik dia.. wawawaawaaaa....

    ReplyDelete