Friday, November 9, 2012

Iklan-iklan kreatif...

Pehhh diaorang ni memang kreatif sungguh.. Hanya dengan satu gambar, mampu menceritakan apa yang diaorang cuba iklankan.. Jangan kata korang tak faham dengan apa yang cuba disampaikan... Bukan senang nak jadi kreatif ni.. Entah berapa lama la diaorg fikir nak buat iklan ni kan.


Nak tunjuk diaorang punya kaca paling kuat..




Tak payah membazir.



Senyumlah selagi anda ada gigi.



Pehh power giler sampai Spiderman pun kalah.. Tapi Lipas boleh kalah ker?



Dah, tak payah tanya lagi dah, "Which one come first?"..



Agak-agak orang Amerika marah tak?



Personalize stamp... 


Don't cut the rain forest... 

Tengok.. Banyak kan iklan-iklan statik yang hanya guna saatu gambar tapi boleh menyampaikan apa yang mereka cuba sampaikan... 

Sumber: Google search.. 


Reaksi

0 komentar:

Post a Comment